Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

Trump’ın oğluna saldırı

ABD Başkanı Trump’ın oğlu Donaldı Trump Jr., dün Lowa’da düzenlediği bir basın toplantısında öfkeli bir Yahudi’nin ‘sözlü’ saldırısına uğradı. Öfkeli Yahudi, 'Babanız Devlet Başkanı seçildiğinden beri, burada her yıl daha fazla Yahudi vuruluyor, öldürülüyor!' diye çıkıştı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-04 14:29:02

Trump’ın oğluna saldırı

İşgal devleti İsrail Başbakanı Netanyahu ile 'Sözde Yüzyılın Anlaşması' planını açıklayan ABD Başkanı Trump'a tepkiler sürerken; en ilginç tepki ise ABD'deki Yahudilerden geldi.

ABD Başkanı Trump'ın oğlu Donaldı Trump Jr., dün Lowa'da düzenlediği bir basın toplantısında öfkeli bir Yahudi'nin ‘sözlü' saldırısına uğradı.

Öfkeli bir Yahudi Trump'ın oğluna tepki göstererek, "Babanız Devlet Başkanı seçildiğinden beri, burada her yıl daha fazla Yahudi vuruluyor, öldürülüyor. Burada hepiniz Yahudileri öldürüyorsunuz!" diye çıkıştı.

Beklenmedik çıkış karşısında bocalayan Trump'ın oğlu ise, "Pek çok eleştirmenin varlığına rağmen babam doğru yolda. Zaman kaybetmiyor; ülkesine hizmet etmek için ve sıkılmadan Amerikan halkı için çalışıyor" cevabını verdi.

Trump'ın oğlu sözlerine, "İsrail ve Amerikalı Yahudilerin, Donald Trump'tan daha fazlasını yaptığını sanmıyorum" diye ekledi.

Öte yanda öfkeli Yahudi'nin tepkilerini sürdürmesi üzerine, güvenlik güçleri tarafından basın toplantısının yapıldığı salondan dışarı çıkarıldığı bildirildi.

Ekran Resmi 2020-02-04 14.10.30

Haber Ara