$

Dolar

46,8641

Euro

53,6313

£

Sterlin

62,6223

Frank

58,3418

Gram Altın

6.196,9800

Bitcoin

2.866.962

$

Dolar

46,8641

Euro

53,6313

£

Sterlin

62,6223

Frank

58,3418

Gram Altın

6.196,9800

Bitcoin

2.866.962

Dünya

Trump: Başkan olsaydım Rusya ve Ukrayna savaşı asla başlamazdı

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın başlamasına eski yönetimin sebep olduğunu ima ettiği paylaşımında, 'Asla yaşanmaması gereken ve benim başkanlığımda asla yaşanmayacak bir savaştı.' ifadelerine yer verdi.

11.04.2025 - 18:26
tolgakara
Trump: Başkan olsaydım Rusya ve Ukrayna savaşı asla başlamazdı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Rusya ile Ukrayna arasında 2022 yılından bu yana devam eden savaşta ateşkese ulaşmak için müzakereler tüm hızıyla sürüyor.

Son görüşme, Türkiye'nin de arabuluculuğunda İstanbul'da gerçekleşti.

Görüşmelerin ardından ABD Özel Temsilcisi Steve Wittkoff Putin ile görüşmek üzere bugün Rusya'ya gitti.

DONALD TRUMP'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Görüşmelere ilişki hiçbir açıklama yapmayan ABD Başkanı Donald Trump, sessizliğini bozdu.

Kendisine ait Truth Social platformunda Rusya- Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmede bulunan Trump, savaşın nedenini tekrar Biden yönetimine bağladı.

"BEN BAŞKAN OLSAYDIM SAVAŞ BAŞLAMAZDI"

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın Joe Biden'ın 'beceriksizliği' nedeniyle çıktığını birçok kez dile getiren Trump, paylaşımında şu ifadelere yer yerdi:

"Rusya harekete geçmeli, çok sayıda insan ölüyor, binlerce insan korkunç ve anlamsız bir savaşta ölüyor. Asla yaşanmaması gereken ve benim başkanlığımda asla yaşanmayacak bir savaştı.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın