Dolar

44,0694

Euro

51,2447

Altın

7.268,93

Bist

13.078,93

Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını kapattı

İşgalci İsrail polisi, Filistin'deki zulmüne her geçen gün devam ederken bu zulme bir yenisini daha ekleyerek Müslümanların kutsal mekanlarından Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını kapattı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-18 13:58:56

Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını kapattı

İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını kapattı. Kudüs İslami Vakıflar İdaresi Sözcüsü Firas Dibs, yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarının İsrail polisince kapatıldığını duyurdu.

İSRAİL POLİSİ MÜSLÜMANLARA SALDIRDI

Dibs, İsrail polisinin ayrıca Harem-i Şerif'te ibadet için bulunan Müslümanlara da saldırdığını belirtti.

İsrail polisinden olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kudüs İslami Vakıflar İdaresi'nden bugün yapılan yazılı açıklamada, Mescid-i Aksa'nın 2003'ten bu yana giriş çıkışlara kapalı tutulan doğu surlarındaki Rahmet Kapısı'na dün İsrail polisi tarafından zincir vurulduğu bildirilmişti.

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Müslümanların ilk kıblesi olma özelliğini taşıyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara