Dolar

43,7326

Euro

51,9123

Altın

6.917,97

Bist

14.180,48

Sellal: 'Obama'nın içki teklifine, nükleer bomba şartıyla içebiliriz dedim'

Cezayir eski Başbakan Abdümalik Sellal, Cezayir medyasında gündem oldu. 'Relizane ile Tiaret arasındaki demiryolu projesi' ile ilgili yolsuzluk davasında yargılanan Sellal'in açıklamaları, mahkeme salonunda mizah konusu yapıldı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-12 22:20:46

Sellal: 'Obama'nın içki teklifine, nükleer bomba şartıyla içebiliriz dedim'

Cezayir medyasında yer alan haberlere göre eski başbakan Sellal duruşma sırasında, "kalbimde ve dilimde ne olduğunu herkes biliyor, Obama bile bunu biliyor" dedi.

Sellal duruşmada, 2014 yılındaki ABD ziyareti sırasında eski ABD Başkanı Barack Obama ile Beyaz Saray'daki görüşmesinde geçen diyalogları paylaştı.

Obama'nın ofisinde kendisiyle bir kadeh şarap içmeyi teklif ettiğini ve bunu reddettiğini söyleyen Sellal, “Obama'nın ısrarları karşısında kendisine şöyle dedim; ‘Bana bir nükleer bomba vermeniz şartıyla sizinle içki içebiliriz' ifadesini kullandı.

Sellal, kendisine yöneltilen yolsuzluk suçlamalarıyla ilgili olarak ise, "16 aydır vicdanının net olduğunu ve kendisini parmaklıkların arkasına atılmasının sebebini bilmediğini" söyledi.

Sellal, koronavirüse yakalandıktan sonraki sağlık durumunu ise "zor" olarak nitelendirdi.

El Kuds Arabiyye

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Kesik baş' cinayetinden sonra bir ceset daha!

Haber Ara