Dolar

32,4532

Euro

34,7571

Altın

2.425,52

Bist

10.082,77

Selanik’te, Türk diplomatın aracına düzenlenen saldırıyı adı duyulmamış bir örgüt üstlendi

23 Aralık'ta Selanik Başkonsolosluğu’nda görevli Türk diplomatın aracına yapılan kundaklamayı, ilk defa adı duyulmamış “Haukur Hilmarsson’un Devrimci Dayanışma Komandoları” isimli bir örgüt üstlendi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-30 16:58:32

Selanik’te, Türk diplomatın aracına düzenlenen saldırıyı adı duyulmamış bir örgüt üstlendi

23 Aralık'ta Selanik Başkonsolosluğu'nda görevli Türk diplomatın aracına yapılan kundaklamayı, ilk defa adı duyulmamış “Haukur Hilmarsson'un Devrimci Dayanışma Komandoları” isimli bir örgüt üstlendi.

Selanik Yukarı Kent'teki İoannis Varvakis Caddesi'nde park halindeki aracın kundaklama sorumluluğunu indymedia'ya gönderilen bir bildiriyle “Haukur Hilmarsson'un Devrimci Dayanışma Komandoları” üstlendi.

Yayınlanan bildiride, “23 Aralık Pazartesi günü İoannis Varvakis Caddesi 3'te Selanik'teki bir Türk diplomatın kişisel aracının kundakçılığını, faşizme karşı konfederasyon milis destekçilerinin ve militan destekçilerine ateşli dayanışmamızı göndererek sorumluluk alıyoruz. Türk faşist devletinin işgalinden bu yana Suriye topraklarındaki soykırım, uluslararası toplumun rızası ve konumu ile devam ediyor.” denildi.

Haber Ara