Dolar

32,3860

Euro

34,7702

Altın

2.396,46

Bist

10.208,65

'Sana ne oldu Trump? Milyarlarca para ödedik, hani bizi İran baskısından kurtaracaktın!'

ABD Başkanın tutarsız davranışları, İran’ı önce vurmakla tehdit edip, sonra vazgeçtiğini açıklaması Körfez’deki destekçilerini üzdü. BAE Veliaht Prensi Bin Zayed’in savaş danışmanı Prof. Abdulkhaleq Abdulla, Twitter sayfasından Trump’la ilgili eleştirel görüşlerini paylaşarak, “Sana ne oldu Trump? Obama'dan farklı olduğunuzu düşündük. Ödediğimiz milyarlarca karşılığında bizi İran'ın baskı ve tacizinden koruyacaktınız” dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-23 14:44:13

'Sana ne oldu Trump? Milyarlarca para ödedik, hani bizi İran baskısından kurtaracaktın!'

buyuk_40

ABD Başkanı Trump'ın tutarsız davranışları, İran'ı önce vurmakla tehdit edip, sonra vazgeçtiğini açıklaması Körfez'deki destekçilerini üzdü.

‘Arap Şeytanı' lakabı takılan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'in savaş danışmanı ve Siyaset Bilimi Profesörü Abdulkhaleq Abdulla, İran karşısında dengesiz politikalar yürüten ABD Başkanı Trump'ı eleştirerek, zamanını boşa harcadığını belirtti.

ABD Başkanının politikalarını dürüst ve inandırıcı bulmayan akademisyen Abdulkhaleq Abdulla, Twitter sayfasından Trump'la ilgili eleştirel görüşlerini paylaşarak, “Sana ne oldu Trump? Obama'dan farklı olduğunuzu düşündük. Ödediğimiz milyarlarca karşılığında bizi İran'ın baskı ve tacizinden koruyacaktınız” dedi.

 BAE Veliaht Prensi Bin Zayed'in savaş danışmanı olan Abdulkhaleq Abdulla, ABD Başkanı Trump'a karşı eleştirilerini sürdürerek şöyle dedi:

“Saldırıyı neden iptal ettiğini ve son dakikada neden fikir değiştirdiğini görün. İran'a karşı kullandığı tehdit etici ses bir balon mu? Yoksa Başkanın İran'a karşı takındığı tavır küçük bir numara mı? Trump, Obama ve muhaliflerine karşı prestijini ve arkadaşları arasında güvenilirliğini kaybetti. Washington'un kararları da karıştı.”

Aktivistler ise attıkları Tweetlerde, BAE Veliaht Prensi Zayed'in danışmanı Abdulkhaleq Abdulla ile alay ederek, “Bu sizin büyük Trump mı? Obama'dan farklı olduğunu söylüyordu, ne oldu?” sorusunu yönelttiler.
Başka bir Twitte de, Trump'ın davranışlarını oyun oynayan okul çocuklarına benzetti.

buyuk2_10

Haber Ara