Dolar

32,2473

Euro

34,8247

Altın

2.422,45

Bist

10.268,58

Rus firma Türkiye'yi de ekledi! Akın akın gönderecekler

Rus tur operatörü Intourist, ANEX Tour'un izinden giderek 2024 Türkiye programını genişletme kararı aldı. Rusya'nın en köklü tur operatörlerinden biri olan Intourist, yeni şehirler ekleyerek Türkiye'ye yönelik yaz sezonu programını zenginleştirdi. Turizmgüncel'in haberine göre, şirket, Rusya'nın 12 farklı şehrinden Antalya'ya, 8 şehrinden Bodrum'a ve 5 şehrinden Dalaman'a turist getirecek.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-17 22:40:53

Rus firma Türkiye'yi de ekledi! Akın akın gönderecekler

Intourist, Ocak ortası itibariyle Türkiye'deki erken rezervasyon satışlarının oldukça olumlu ilerlediğini açıkladı ve bu satışların geçen yılın aynı dönemine göre 4 kat arttığını belirtti. Bu olumlu gelişmeler üzerine şirket, Türkiye operasyonlarını genişletmek amacıyla Türk Hava Yolları (THY) ve Azur Air'den blok koltuklar temin ediyor.

Intourist, Moskova, St. Petersburg, Omsk, Tyumen, Çelyabinsk, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Samara, Ufa, Krasnoyarsk ve Nizhny Novgorod'dan Antalya'ya paket turlar düzenleyerek 2024 sezonunda Türkiye'deki otellerde geniş bir kontenjana sahip olacak. Şirketin genişletme kararı, Türkiye'nin turistik potansiyeli ve talep üzerine yoğunlaşan Rus turistlerin ilgisiyle birleşerek turizm sektörüne olumlu bir ivme kazandırabilir.

Haber Ara