Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Putin’in Basın Sözcüsü Peskov: İdlib’de, Türkiye’den başka alternatifimiz yok

Rusya Devlet Başkanı’nın Basın Sözcüsü Peskov, Rusya’nın İdlib’deki teröristlerin varlığından endişe duymaya devam ettiğini, ancak Türkiye ile işbirliğine alternatif görmediğini belirtti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-16 10:06:58

Putin’in Basın Sözcüsü Peskov: İdlib’de, Türkiye’den başka alternatifimiz yok

Rusya Devlet Başkanı'nın Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın İdlib'deki teröristlerin varlığından endişe duymaya devam ettiğini, ancak Türkiye ile işbirliğine alternatif görmediğini belirtti.

Peskov, “Pervıy kanal” da düzenlenen “Büyük oyun” programında yaptığı açıklamada “Bu işbirliği devam ediyor ve kısa süre önce Soçi'de iki ülkenin lideri, İdlib'de Soçi anlaşmalarını uygulama konusunda işbirliğini sürdürme kararlılığını yineledi. Aynı zamanda, terörist tehdidin Idlib'de kaldığı endişesini de gizlemiyoruz, şimdilik İdlib'den teröristleri göndermek mümkün olmadı. Teröristler orada bulunuyor ve hem Suriye ordusuna hem de bizim ordularımıza tehdit oluşturuyorlar” diye konuştu.

Kremlin sözcüsü, bu durumda ne yapılmalı? sorusuna verdiği cevapta “Türkiye ile işbirliğine devam etmek gerekiyor, başka bir alternatif yok” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Prof. Özkaya: 'Antioksidan ve vitamin takviyeleri ömrü kısaltıyor'

Haber Ara