Dolar

32,3039

Euro

34,8482

Altın

2.411,19

Bist

10.267,09

Putin’den, Karadeniz’de gövde gösterisi

Dün İstanbul’da düzenlenen “TürkAkım” doğal gaz boru hattı vanalarının açılış törenine katılan Rusya Devlet Başkanı Putin, ayağının tozuyla, bugün Karadeniz’de düzenlenen ve gövde gösterisine dönüşen askeri tatbikata katıldı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-09 15:56:23

Putin’den, Karadeniz’de gövde gösterisi

buyuk_192

Kara Deniz'de 30'dan fazla gemi, denizaltı ve savaş uçağın katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta kanatlı ‘Kalibre' ve ‘Kral' hipersonik füzeleri kullanıldı. Putin, tatbikatı askeri bir gemiden izledi.

Dün İstanbul'da düzenlenen “TürkAkım” doğal gaz boru hattı vanalarının açılış törenine katılan Rusya Devlet Başkanı Putin, ayağının tozuyla, bugün Kara Deniz'de düzenlenen ve gövde gösterisine dönüşen askeri tatbikata katıldı.

TASS ajansının haberine göre; Kara Deniz'de 30'dan fazla gemi, denizaltı ve savaş uçağın katılımıyla bir tatbikat gerçekleştirildi. Devlet Başkanı Putin'in tatbikatı askeri bir gemiden izlediği belirtildi.

Ajans, Karadeniz Filosu ve Kuzey Filosunun Karadeniz'de, kanatlı “Kalibre' füzeleri ve ‘Kral' hipersonik dahil olmak üzere füze fırlatma içeren ortak bir tatbikat düzenlediğini açıkladı. TASS, tatbikatın 30'dan fazla gemi, denizaltı ve uçağın katılımıyla gerçekleştiğini bildirdi.

TASS'a göre; Rusya Devlet Başkanı Putin, silahlı kuvvetlerin başkomutanı olarak, görevlerini başarıyla yerine getirdikten sonra eğitimi sonuçlandırmak için bir emir veren füze taşıyıcısı ‘Marshal Ustinov' kruvazörünün tatbikatını izledi.

Haber Ara