Dolar

32,4135

Euro

34,7586

Altın

2.401,54

Bist

10.208,65

Pakistanlı aktivistten Hindistanlı oyuncu Priyanka Chopra'ya: Komşunuza karşı nükleer savaşı destekliyorsunuz

Pakistanlı bir kadın, Bollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iyi niyet elçisi Priyanka Chopra'yı 'Pakistan'a karşı nükleer savaşı desteklemekle' suçladı. Chopra ise bu sözlere karşılık 'Benim de Pakistanlı arkadaşlarım var, incittiysem üzgünüm' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-14 12:35:33

Pakistanlı aktivistten Hindistanlı oyuncu Priyanka Chopra'ya: Komşunuza karşı nükleer savaşı destekliyorsunuz

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Los Angeles'ta cumartesi günü düzenlenen BeautyCon festivali sırasında soruları yanıtlayan Priyanka Chopra Pakistanlı bir kadın aktivist tarafından eleştirildi.

Ayşe (Ayesha) isimli Pakistanlı kadın, mikrofonu aldı ve selam vermesinin ardından "Pakistanlı bir komşun olarak seni insanlık hakkında konuşurken dinlemek biraz zor oldu. İki yüzlü olduğunu biliyorum" diyerek, 26 Şubat'ta paylaştığı ve "Zafer Hindistan'ın" anlamına gelen “Jai Hind” ifadesini Hindistan Silahlı Kuvvetleri" (#IndianArmedForces) etiketiyle paylaşmasını işaret etti.

2019-08-14_12h17_55

Ayşe, "UNICEF'in barış elçisisin ve Pakistan'a karşı nükleer savaşı teşvik ediyorsun. Bu konunun kazananı yok. Benim gibi milyonlarca insan Bollywood için size destek oldu. Sen nükleer savaş istiyorsun" ifadelerini kullandı. Pakistanlı kadın korumaların müdahalesi sonrasında mikrofonunu teslim etmek zorunda kaldı.

Bunun ardından sözü alan Priyanka Chopra şunları söyledi:

"Bir çok Pakistanlı arkadaşım var. Ben Hindistanlıyım. Savaş sevdiğim bir şey değil. Ben vatanseverim. Beni seven ve sevmiş olan insanların duygularını incittiysem özür dilerim. Ama bence hepimiz yürümemiz gereken bir orta yol bulmamız gerekiyor. Tıpkı senin yaptığın gibi. Hey kız, bağırma. Hepimiz sevgi adına buradayız. Bağırma, kendini küçük düşürme."

Haber Ara