Dolar

42,5881

Euro

49,5374

Altın

5.757,94

Bist

11.238,36

Okuduğu ayetle dünya gündemine oturmuştu! Jennifer Grout'tan, Türkiye'ye gelmek istiyor

Amerikalı şarkıcı Jennifer Grout, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Bakara Suresi’nin 255. Ayeti olan “Âyete’l-kürsî”yi okumuştu. Grout, Türk takipçilerinden gelen olumlu mesajların ardından Türkçe bir açıklamada bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-06 18:06:08

Okuduğu ayetle dünya gündemine oturmuştu! Jennifer Grout'tan, Türkiye'ye gelmek istiyor

buyuk_246

Amerikalı şarkıcı Jennifer Grout, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Bakara Suresi'nin 255. Ayeti olan “Âyete'l-kürsî”yi okumuştu. Grout, Türk takipçilerinden gelen olumlu mesajların ardından Türkçe bir açıklamada bulundu.

2013 yılında Fas'ta İslamiyet'e geçen genç şarkıcı Jennifer Gruot Ayet-El Kürsi'yi okudu. İzlenme ve paylaşım rekoru kıran videonun ardından Grout kısa bir açıklamada bulunarak İslami eğitim aldığını her ibadeti yavaş yavaş yapmaya başladığını belirtti.

Daha sonra genç şarkıcı Bakara Süresi'nin son ayetleri olan Amner Rasulu'nü okudu.

Jennifer Grout Türk hayranlarına seslendi. Grout, koronavirüs salgınının biter bitmez Türkiye'ye gelmek istediğini belirtti. Müslüman olduktan sonra Türk takipçilerinde artan sayının ve mesajların kendisini mutlu ettiğinin de altını çizdi.

Aman bacım
Doğru düşünmüşsün Virüs tehlikesi geçtikten sonra gel. Seni bulduk hemen kaybetmeyelim.
Abdullah
Mümkünse gelmesin, Kuranı Kerim magazin malzemesi olmasın. tamam kendine göre okusun ama bir kadının kuranı kerimi sesli okuması hoş görülmez, magazin haberlerine malzeme olur.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Öldü' denildi, ağlayınca yaşadığı ortaya çıktı

Haber Ara