$

Dolar

46,2666

Euro

53,5732

£

Sterlin

62,0467

Frank

58,0305

Gram Altın

6.225,5900

Bitcoin

2.946.869

$

Dolar

46,2666

Euro

53,5732

£

Sterlin

62,0467

Frank

58,0305

Gram Altın

6.225,5900

Bitcoin

2.946.869

Dünya

Ödeme yapmadan kaçan İtalyan turistlerin parasını ödedi

Arnavutluk'ta restorandan para ödemeden kaçan İtalyan turistlerin hesabını Başbakan Meloni ödeyeceği bildirildi.

18.08.2023 - 16:14
Cumali Dalkılıç
Ödeme yapmadan kaçan İtalyan turistlerin parasını ödedi
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İtalyan basını Meloni'nin ülkedeki İtalyan büyükelçisine “Bu aptalların hesabını gidip ödeyin” talimatı verdiğini aktardı.

Arnavutluk'a tatile giden İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin, ülkede bir restoranda yemek yiyip para vermeden kaçan İtalyan turistlerin hesabını ödeyeceği açıklandı.

edi-rama-meloni

Arnavutluk son dönemde İtalyan turistler için başlıca tatil merkezlerinden biri oldu. Meloni ve ailesi de bu hafta Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın davetlisi olarak ülkeye tatile gitti.

"BU APTALLARIN HESABINI GİDİP ÖDEYİN"

Berat kentinde bir grup İtalyanın hesabı ödemeden restorandan kaçması üzerine Meloni harekete geçti. İtalyan basınına konuşan Rama, Meloni'nin ülkedeki İtalyan büyükelçisine “Bu aptalların hesabını gidip ödeyin” talimatı verdiğini aktardı.

Tatilde Meloni ailesine eşlik eden İtalya Tarım Bakanı Francesco Lollobrigida da bu olayın ülke için bir 'milli gurur meselesi' olduğunu söyledi. Lollobrigida, “Meloni hesabı ödemeyi teklif etti. Birkaç düzenbaz, onurlu insanların ülkesini küçük düşüremez” dedi.

SputnikTürkçe

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın