Dolar

42,5086

Euro

49,5755

Altın

5.787,98

Bist

10.990,18

New York Times'tan Netanyahu karikatürü

Amerikan New York Times gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ABD Başkanı Trump'ı peşinden sürükleyen bir 'rehber köpek' olarak tasvir etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-27 22:49:49

New York Times'tan Netanyahu karikatürü

Amerikan New York Times gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu ABD Başkanı Donald Trump'ı peşinden sürükleyen bir "rehber köpek" olarak tasvir etti.

Perşembe günkü baskısında çıkan ve Netanyahu'yu "Trump'ı yönlendiren bir köpek" gibi gösteren karikatürün bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekmesinin ardından gazeteden özür dilenen açıklama geldi.

Gazeteden bugün yapılan açıklamada, söz konusu karikatürün "antisemitik mecazlar içerdiği" belirtilerek, "Bu görsel çirkindi ve bu karikatürün yayımlanmasına izin verilmesi yanlış bir karardı" denildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

ASELSAN'ın imha senaryosu: GÖKSUR'un görüntüleri paylaşıldı

Haber Ara