Dolar

43,5029

Euro

51,6934

Altın

6.786,95

Bist

13.838,29

New York Times'tan Netanyahu karikatürü

Amerikan New York Times gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ABD Başkanı Trump'ı peşinden sürükleyen bir 'rehber köpek' olarak tasvir etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-27 22:49:49

New York Times'tan Netanyahu karikatürü

Amerikan New York Times gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu ABD Başkanı Donald Trump'ı peşinden sürükleyen bir "rehber köpek" olarak tasvir etti.

Perşembe günkü baskısında çıkan ve Netanyahu'yu "Trump'ı yönlendiren bir köpek" gibi gösteren karikatürün bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekmesinin ardından gazeteden özür dilenen açıklama geldi.

Gazeteden bugün yapılan açıklamada, söz konusu karikatürün "antisemitik mecazlar içerdiği" belirtilerek, "Bu görsel çirkindi ve bu karikatürün yayımlanmasına izin verilmesi yanlış bir karardı" denildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara