Dolar

42,8012

Euro

50,1583

Altın

5.973,25

Bist

11.341,90

Netanyahu'dan Suriye'ye saldırı tehdidi!

Soykırım suçlusu Binyamin Netanyahu, Suriye'ye yoğun saldırılar gerçekleştirdiklerini belirterek, saldırıları genişletme tehdidinde bulundu.

6 Ay Önce Güncellendi

2025-07-16 10:38:19

Netanyahu'dan Suriye'ye saldırı tehdidi!

Gazze Kasabı Binyamin Netanyahu, Gazzre'de soykırım çağrılarıyla öne çıkan Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ile birlikte Ürdün Vadisi'ndeki soykırım suçlusu orduya ait bir tesisi ziyaret etti.

Burada konuşan Netanyahu, Suriye'de operasyonlar yürüttüklerini ve ülkenin güneybatısını silahsız bir bölge haline getirmek zorunda olduklarını belirtti.

817974

Suriye'nin İsrail için ikinci bir Lübnan olmasına müsaade etmeyeceklerini kaydeden Netanyahu, Suriye'deki Dürzi toplumu koruma sorumluluğunun da kendilerinde olduğunu söyledi.

Netanyahu, Suriye'ye yönelik yoğun saldırılar gerçekleştirdiklerini aktararak, “Umarım daha fazla müdahalede bulunmak zorunda kalmayız; bu, büyük ölçüde Şam'ın tutumuna ve eylemlerine bağlı” dedi.

DHA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cuma vaazında pitbull cemaatin arasına daldı!

Haber Ara