Dolar

32,2550

Euro

34,7007

Altın

2.401,70

Bist

10.336,50

Medyum Rzayev: Putin durmayacak, AB ve NATO çok acı çekecek

Rusya'nın 'yeni Rasputin'i Rzayev, 2023 yılı için ortaya attığı kehanetlerle korku saldı. Ryazev, 'Ukrayna savaşı bitecek olsa da Batı, Rusya'nın tehdidi altında kalmaya devam edecek' dedi

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-14 00:51:08

Medyum Rzayev: Putin durmayacak, AB ve NATO çok acı çekecek

2009 yılında Rus reality şov programı "Medyumlar Savaşı"nda ikinci seçildikten sonra tanınan Ziraddin Rzayev, kendini medyum olarak tanıttığından beri kehanetler bulunmaya devam ediyor. Rzayev, 2023 için iddialı tahminlerde de bulundu.

Medyum Alexander Litvin'in ardından ikinci olduğu tarihten bu yana Rus Çarlığının meşhur ismi kahin Rasputin'e benzetilen Rzayev, hem Rusya hem Batı hakkındaki kehanetlerini sıraladı.

SAVAŞIN BİTİŞ TARİHİNİ VERDİ

Daly Star'ın haberine göre ülkesinde "Yeni Rasputin" olarak da bilinen Rzayev, MK haber ajansına Ukrayna savaşının er ya da geç biteceğini söyledi. 41 yaşındaki medyum, "Şu anda iyiyle kötü arasında bir çatışma olduğunu hepimiz anlamalıyız. Rusya, Tanrı bilir, aşırı önlemlere başvurmak istemedi ama buna zorlandı. Ülkemiz kötülüğe direnmek zorunda." diye konuştu.

Rzayev, Rusya-Ukrayna çatışmasının gelecek yıl sona ereceğini belirterek şöyle devam etti:

"Görüyorum ki, ya tamamen duracak ya da (savaş) pasif bir duruma girecek. Müzakereler elbette yardımcı olacaktır. Bu, her savaşta vazgeçilmez bir yoldu. Söyleyebileceğim tek şey çatışmanın bitmesidir. Ancak Ukrayna, Rusya'nın karşı karşıya kalacağı (savaş) son olmayacak." dedi.

"PUTİN, AB ve NATO'YU HEDEF ALACAK"

2023'ün Batı için korkunç bir yıl olacağını iddia eden Rzayev, ilerideki tarihler için şunları söyledi:

"Ancak Ukrayna savaşı biter bitmez Vladimir Putin Avrupa Birliği ve NATO'yu hedef alacaktır. Batılı yöneticilerin ve siyasetçilerin zihinlerini okuyorum, ne düşündüklerini ve planlarını önceden biliyorum. Önümüzde tüm insanlık için çok zor zamanlar ve yıllar var. 2023 yılının genel özellikleri açlık ve gıda kıtlığı. En çok acı çeken Batı olacak. Şaşırtıcı bir şekilde, dünyanın geri kalanı küresel krizden muzdaripken Rusya "iyi gidiyor" olacak."

Haber Ara