$

Dolar

48,6315

Euro

56,4196

£

Sterlin

65,9151

Frank

59,5323

Gram Altın

6.780,5100

Bitcoin

3.731.925

$

Dolar

48,6315

Euro

56,4196

£

Sterlin

65,9151

Frank

59,5323

Gram Altın

6.780,5100

Bitcoin

3.731.925

Dünya

Maduro: Guaido er ya da geç mahkeme önünde hesap verecek

Venezuela Devlet Başkanı Maduro 'Guaido er ya da geç mahkeme önünde hesap verecek' dedi.

13.02.2019 - 21:43
semagundag
Maduro: Guaido er ya da geç mahkeme önünde hesap verecek
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro 'Guaido er ya da geç mahkeme önünde hesap verecek' ifadelerini kullandı.

VENEZUELA KRİZİ

Venezuela'da, çoğunluğu muhalefetin elindeki Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido, muhaliflerin mitinginde kendini "geçici devlet başkanı" ilan etmiş ve başta ABD olmak üzere Avustralya, Kanada, Kolombiya, Peru, Ekvador, Paraguay, Brezilya, Şili, Panama, Arjantin, Kosta Rika ve Guatemala gibi ülkeler tarafından tanınmıştı.

Avrupa Birliği ülkelerinden Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Avusturya, Hollanda, İsveç, Letonya, Danimarka, Çekya ve Portekiz'den sonra, Avrupa Parlamentosu da aynı yönde adım atmıştı.

Meksika, Türkiye, Rusya, İran, Küba, Çin ve Bolivya ise Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro hükümetine desteklerini yinelemiş, Maduro da gelişmeler üzerine ABD ile diplomatik ve politik ilişkileri kestiğini ancak ticari ilişkilerin süreceğini duyurmuştu.

ABD Başkanı Donald Trump da "Venezuela'ya asker göndermeyi seçeneklerden biri" olarak gördüğünü söylemişti.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın