Dolar

32,2593

Euro

34,6839

Altın

2.406,12

Bist

10.336,50

Londra’daki marketlerde Brexit paniği

İngiliz polisi, Brexit konusunda anlaşma sağlanamaması durumunda yiyecek kıtlığı ve yaşanacak olası yağmanın üstesinden gelmek için ilave güvenlik önlemleri alabileceklerini açıkladı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-12 09:53:01

Londra’daki marketlerde Brexit paniği

Timetürk Haber Merkezi

CNN Internetional'da yer alan habere göre;

Londra Polisi tarafından CNN'e yapılan açıklamada, Brexit konusunda anlaşma sağlanamaması durumunda marketlerde kıtlık yaşanabileceği endişelerinin olduğu ve mağazaların ekstra güvenlik için planlama yapmaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, yağma durumuna karşı hem işletme sahipleri hem de halk uyarıldı. Dükkanlarda oluşacak büyük kalabalıklardan veya kuyruklardan dolayı güvenlik önlemlerinin alınacağı vurgulandı.

PERAKENDECİLERE GÜVENLİK BİLGİLENDİRMESİ

Ayrıca İngiliz Perakende Konsorsiyumundaki Suç Politikaları Danışmanı James Martin, İngiltere'deki perakendecilerin güvenlik konularında iyi bilgilendirildiklerini açıkladı

Martin, "Koşullar değişse bile, perakendeciler müşterileri ve çalışanları korumak için etkili güvenlik önlemleri sağlama konusunda iyi niyetli. İngiliz Perakende Konsorsiyumu ve üyelerimiz bunu yapmak için polisle çalışmaya devam edecek." dedi.

 

Haber Ara