Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

Korona günlerinde Kudüs sokakları böyle görüntülendi

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın birçok yerinde insanlar evlerine kapandı. Kudüs'te de sokaklar neredeyse bomboş bir şekilde ve dükkanlar kapalı olarak görüntülendi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-26 16:02:50

Korona günlerinde Kudüs sokakları böyle görüntülendi

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Tüm dünyayı alarma geçiren koronavirüs salgını milyarlarca insanın evine kapanmasına neden oldu. Devletler virüsle mücadelenin çarelerini bulmaya çalışırken, vaka ve ölü sayıları da artmaya devam ediyor.

Müslümanlar için önemli noktalardan biri olan Kudüs'te de sessizlik hakim. Birçok insan evlerine çekilirken, dükkanlar ve mescidler kapanmış durumda.

İşte korona günlerinde Kudüs sokakları:

FİLİSTİN'DE İLK ÖLÜM

İşgal altındaki Batı Şeria'da 60 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybetmesiyle Filistin'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ilk ölüm kaydedildi.

Filistin Hükümet Sözcüsü İbrahim Mulhem, dün akşam (25 Mart) Ramallah'ta düzenlediği basın toplantısında, ciddi sağlık sorunları bulunan 60 yaşındaki kadın hastanın henüz teşhis konulmadan yaşamını yitirdiğini ve daha önce yapılan testlerin sonucunda Kovid-19'a yakalandığının tespit edildiğini belirtti.

Mulhem, kimlik bilgilerini açıklamadığı kadının iki oğlu ve eşine de virüs bulaştığına dikkati çekti.

64 KİŞİDEN 17'Sİ İYİLEŞTİ

Hükümet Sözcüsü Mulhem, yeni vakalarla işgal altındaki Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nde Kovid-19 teşhisi konulan kişi sayısının 64'e yükseldiği, bunlardan 17'sinin iyileştiği bilgisini verdi.

israililhak

Haber Ara