$

Dolar

46,2649

Euro

53,6634

£

Sterlin

62,2290

Frank

58,2388

Gram Altın

6.260,1200

Bitcoin

2.932.321

$

Dolar

46,2649

Euro

53,6634

£

Sterlin

62,2290

Frank

58,2388

Gram Altın

6.260,1200

Bitcoin

2.932.321

Dünya

Kirli koltuklara oturmayınca uçaktan atıldılar

Kanada'nın Air Canada hava yolu şirketi, önceki uçuşta kusan bir yolcunun yeterince temizlenmemiş koltuğuna oturmak istemeyen 2 yolcuyu uçaktan indirmesi nedeniyle özür diledi.

06.09.2023 - 14:56
Cumali Dalkılıç
Kirli koltuklara oturmayınca uçaktan atıldılar
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Air Canada hava yolu şirketinin 26 Ağustos'taki Las Vegas-Montreal uçuşunda meydana gelen ve 29 Ağustos'ta sosyal paylaşım platformu Facebook'ta paylaşılan olay, basına yansıdı.

Söz konusu paylaşımda, önceki uçuşta kusan bir yolcunun koltuğunun yeterince temizlenmediği ve kokunun giderilmesi için parfüm ve toz halinde kahvenin kullanıldığı belirtildi.

ÖRTMELERİ İÇİN BATTANİYE VERMİŞLER

Koltukların durumunu gören 2 yolcunun, görevlilerle dakikalarca konuyu tartıştığı fakat uçağın dolu olması nedeniyle başka koltuğa geçemedikleri aktarıldı. Yolculara, kirli koltuklara sermeleri için battaniye verildiği kaydedildi.

Sonrasında pilotun yolcuları şikayet etmeye devam etmeleri halinde "güvenlik eşliğinde uçaktan indirilecekleri ve uçuş yasağı listesine alınacakları" yönünde uyardığı ve yolcuların uçaktan indirildiği ifade edildi.

Air Canada ise konuya ilişkin açıklamasında, olayın incelendiğini, prosedürlerin usulünce uygulanmadığını ve söz konusu yolculardan özür dilendiğini bildirdi.

AA

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın