Dolar

43,7092

Euro

51,8896

Altın

7.028,18

Bist

14.390,38

Kerkük’te yırtık pantolon ve şort giymek yasaklandı!

Irak emniyet güçleri, Kerkük’te yırtık pantolon ve şort giyilmesini yasakladı. Yasak kararını doğrulayan Kerkük Polis Sözcüsü Kamil, “Karar, Kerkük Operasyon Odası tarafından verildi, biz de uyguluyoruz” dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-11 17:41:14

Kerkük’te yırtık pantolon ve şort giymek yasaklandı!

Irak emniyet güçleri, Kerkük'te yırtık pantolon ve şort giyilmesini yasakladı.

K24'e konuşan Kerkük Polis Sözcüsü Afrasyav Kamil, yasak kararını doğrulayarak, “Karar, Kerkük Operasyon Odası tarafından verildi, biz de uyguluyoruz” dedi.

Kararın bütün polis birimlerine iletildiği ve yırtık pantolon kısa pantolon ya da şort giyenlerin gözaltına alınması talimatı verildiği kaydedildi.

Yasağa uymayan kişilerin 24 saatlik gözaltı süresinden sonra, bir daha söz konusu kıyafetleri giymeyeceğine dair beyan vermesi durumunda serbest bırakılacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre şimdiye kadar Kerkük'te 20 genç, söz konusu yasağı ihlal ettiği gerekesiyle gözaltına alındı, bu kıyafetleri bir daha giymeyeceklerini beyan etmelerinin ardından ise serbest bırakıldı.

Yasağın gerekçesine ilişkin ise bilgi verilmedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

IBAN'dan cezaevine giren genç kızın annesi konuştu

Haber Ara