Dolar

42,8157

Euro

50,5763

Altın

6.166,51

Bist

11.340,10

Kabe imamı Sudeysi’den 'yeni skandal!'

Suudi Arabistan’da Kâbe İmamı Şeyh Abdurrahman es-Sudeysi‘nin Cuma hutbesinde Yahudi övgüsüne yer vermesinin tepkileri sürerken tepki çeken bir hamle daha geldi. Sudeysi’nin de aralarında olduğu din adamlarının, İsrailli bir yetkiliyle poz veren bir fotoğrafı ortaya çıktı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-07 09:32:20

Kabe imamı Sudeysi’den 'yeni skandal!'

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) başta olmak üzere Körfez ülkeleri, ABD'nin emri doğrultusunda İşgalci Siyonist İsrail ile normalleşme adımları atmaya devam ediyor.

Shafaqna'nın haberine göre; Suudi Arabistan'da Kâbe İmamı Şeyh Abdurrahman es-Sudeysi‘nin Cuma hutbesinde Yahudi övgüsüne yer vermesinin tepkileri sürerken, tepki çeken 'skandal' bir hamle daha geldi.

1599426795-295b66-444x333

İşgal devleti İsrail ile “normalleşmeye” devam eden Suudi Arabistan'ın Kabe İmamı Sudeysi'nin de aralarında olduğu din adamlarının, İsrailli bir yetkiliyle poz veren bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Sudeysi ve Suudi din adamlarının işgal devleti yetkilisi ile çektirdiği fotoğrafa sosyal medyada büyük tepki yağdı.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, “ABD'nin emri altındaki Suudi Arabistan'ın Filistin davasına ve ümmete ihanet ederek kimlere hizmet ettiğini açıkça ortaya koydu” denildi.

Rehber
O senin kendi yobaz ve bağnaz tepkin. Her Müslüman, din adamı olsun ya da olmasın Musevilere ve Hristiyanlara saygı duyar. Allah Hz Muhammedi peygamber göndermemiş olsaydı, sen şimdi ya ŞAMAN ya da Hristiyan'dın.
MEHDİ TÜRK
KURANDA YAHUDİLERİ DOST EDİNMEYİN YAZMIYORMUYDU

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Topkapı Sarayı'ndaki 'Mabeyn Yolu Çini Sanat Galerisi' ziyarete açıldı

Haber Ara