Dolar

43,6346

Euro

51,8879

Altın

7.128,98

Bist

13.787,82

''İsrailli ilaç şirketleri Filistinlileri kobay gibi kullanıyor''

İsrailli ilaç şirketlerinin yeni ürettikleri ilaçları test etmek için hapishanedeki Filistinli ve Arap mahkumların kullanıldığı açıklandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-22 13:32:22

''İsrailli ilaç şirketleri Filistinlileri kobay gibi kullanıyor''

New York'taki Columbia Üniversitesi'nde konuşan İsrailli Profesör, üniversite için bir araştırma projesi yürüttüklerini ve elllerinde iddialarıyla ilgili verilerin bulunduğunu açıkladı. Shalhoub-Kevorkian, "Filistinlilerin yaşadığı yerler laboratuvar gibi" dedi.

Geçen hafta İsrailli yetkililer hapishanede yaşamını yitiren Filistinli mahkûm Fares Baroud'un cesedini teslim etmeyi reddetmişti. Ailesi Baroud'un İsrail hapishanesinde bu tarz testlere tabi tutulmuş olabileceğinden şüpheleniyor.

SİLAH DA TEST EDİYORLAR

Shalhoub-Kevorkian ayrıca, orduya bağlı şirketlerin de silahları Kudüs'te işgal altındaki Filistin bölgesinde hatta çocuklar üstünde test ettiklerini anlattı. Profesör, "Gaz bombası mı yoksa koku bombası mı kullanacaklarını deniyorlar" dedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

TBMM'de kavga! CHP'li Tanal hastaneye kaldırıldı

Haber Ara