İsrailli bakandan provokasyon: 'Rehineleri teslim aldık, savaşa geri dönelim'
Ateşkese rağmen Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren işgal rejimi İsrail'in, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir de sürekli saldırı çağrıları yapmaya devam ediyor. Siyonist Ben Gvir, son yaptığı açıklamada savaşa geri dönülmesi çağrısı yaptı.

Oluşturma Tarihi: 2025-10-20 00:08:07

Güncelleme Tarihi: 2025-10-20 01:11:35

Gazze'deki ateşkese de şiddetli şekilde karşı gelen aşırı sağcı Ben Gvir, son yaptığı açıklamada da saldırgan tavrını devem ettirerek, savaşa geri dönmeleri gerektiğini söyledi.

“GAZZE'NİN ÜZERİNE CEHENNEMİN KAPILARINI AÇMALIYIZ”

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir İsrail'in Kanal 14 televizyonuna yaptığı açıklamada, “Artık rehineleri teslim aldığımıza göre; savaşa geri dönmeli ve Gazze'nin üzerine cehennemin kapılarını açmalıyız" ifadelerini kullanarak İsrail güçlerini savaşa çağırdı.

Ben Gvir ayrıca sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda da, Binyamin Netanyahu'yu göreve çağırmış ve “Başbakan'a "orduya azami güçle Gazze'deki savaşa tamamen devam etmesi emri verme" ifadeleriyle savaş çağrısı yapmıştı

ATEŞKES SONRASI İSRAİL SALDIRILARINDA 46 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

İsrail işgal güçleri ateşkesi yine deldi ve Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 16 Filistinliyi şehit etti. Öte yandan Hamas yaptığı açıklamada ateşkesten sonra İsrail'in yaptığı saldırılarda şimdiye kadar 46 Filistinlinin şehit olduğunu açıkladı.

Kaynak: Timeturk