Dolar

43,7288

Euro

51,9267

Altın

7.075,98

Bist

14.180,69

İsrail terörü: Oğluyla seyahat eden Filistinli anne öldürüldü

Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana İsrail güçlerinin saldırısında ölen Filistinlilerin sayısı 32'ye yükseldi

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-10-12 22:37:19

İsrail terörü: Oğluyla seyahat eden Filistinli anne öldürüldü

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da özel araçla oğluyla birlikte seyahat eden Filistinli bir kadını öldürdüğü bildirildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde İsrail güçlerinin Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Silvad beldesi yakınlarında Filistinli kadın Rande Abdullah Accac (37) ile oğlunun bulunduğu araca ateş açtığı belirtildi.

Deyr Cerir beldesinden olan Accac'ın sırtına isabet eden kurşun nedeniyle yaşamını yitirdiği, oğlunun da yaralandığı ifade edildi.

Filistin Sağlık Bakanlığından konuya ilişkin yapılan kısa açıklamada da İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu Accac'ın hayatını kaybettiği kaydedildi.

Bakanlık verilerine göre, son olayla birlikte Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının, 7 Ekim sabahı İsrail'e başlattığı saldırılardan bu yana Batı Şeria'da İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu ölen Filistinlilerin sayısı 32'ye yükseldi, yaklaşık 600 kişi yaralandı. AA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Otoparkta 30 milyon dolarlık hırsızlık; detaylar ortaya çıktı

Haber Ara