Dolar

32,2477

Euro

34,7790

Altın

2.452,14

Bist

10.313,32

İsrail'in vergi gelirleri kararı sonrası Filistin'den açıklama: Tüm seçenekleri değerlendiriyoruz

Şeyh, İsrail kabinesinin Gazze'nin dışındaki vergi gelirlerini Filistin yönetimine aktarma kararını, sosyal medya platformundaki hesabından paylaşarak değerlendirdi. Filistin yönetiminin, Gazze Şeridi'ndeki sorumluluklarına bağlılığını vurgulayan Şeyh, İsrail'in fonlara el koymasından kaynaklanan mali krizi çözmek için tüm önerileri değerlendiklerini belirtti.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-22 08:04:12

İsrail'in vergi gelirleri kararı sonrası Filistin'den açıklama: Tüm seçenekleri değerlendiriyoruz

Şeyh, Filistin yönetiminin, mali krizi sona erdirmek için kardeş ve dost ülkelerden gelen çabalara takdirle yaklaştığını ifade ederek, Gazze Şeridi'ndeki devam eden yıkıcı savaşa son verilmesini talep etti. İsrail'in Gazze Şeridi'ne ayrılan fonun aktarılmasını engelleme çabalarını reddettiklerini belirten Şeyh, uluslararası topluma İsrail'i Filistin fonlarını aktarmaya zorlaması çağrısında bulundu.

İsrail kabinesinin, Gazze'nin payı dışındaki vergi gelirlerinin Filistin yönetimine aktarılmasını onayladığı bilgisi üzerine, Şeyh uluslararası topluma çağrıda bulunarak, İsrail'in bu fonları aktarmaya zorlanması gerektiğini belirtti. Filistin ekonomisi için önemli bir gelir kaynağı olan bu vergilerin Filistin yönetimine ulaşması için çaba harcanması gerektiğini vurguladı.

Haber Ara