Dolar

42,7337

Euro

50,2029

Altın

5.951,15

Bist

11.335,05

İsrail'den medyaya yeni servis: 'Şifa Hastanesi'nde tünel var'

İsrail ordusu, Hamas’ın 7 Ekim’de esir aldığı bazı kişilerin Gazze’deki Şifa Hastanesi'ne getirilişini ve hastanenin yakınındaki bir tünele ait olduğunu iddia ettiği görüntüleri paylaştı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-11-19 23:43:42

İsrail'den medyaya yeni servis: 'Şifa Hastanesi'nde tünel var'

İsrail ordusunun işgal ettiği Şifa Hastanesi'nden daha önce paylaştığı görüntüler dünya medyasında şüpheli ve inandırıcı bulunmazken yeni bir "delil" ile birlikte ikna denemesi geldi.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi'nden olduğunu ileri sürdüğü bazı kamera kayıtları ve görselleri paylaşarak yazılı açıklama yaptı.

Paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinin, Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'den esir aldığı Nepal ve Tayland uyruklu iki kişinin hastaneye getiriliş anlarını gösterdiği iddia edildi.

Görüntülerden birinde, bir esirin bazı kişilerce hastaneye getirilişi, diğer bir görüntüde ise kolundan yaralı olduğu anlaşılan bir esirin sedye üzerinde taşındığı görüldü.

Bir başka görüntüde ise, Şifa Hastanesi kompleksini çevreleyen duvarın dibinde, tünel olduğu iddia edilen bir çukura yer verildi. Söz konusu çukurun, Hamas tarafından kullanılan bir tünel olduğu iddia edildi. AA

mesud
bu sahtekarlar senelerdir mescidi aksanın altını kazıp süleyman mabedi temellerini arıyo.sözde.ama asıl maksad aksayı yıkmak.burdada asıl maksad tünel var deyip hastaneleden başlayıp gazzeyi boşaltmak

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara