Dolar

44,0686

Euro

51,2528

Altın

7.283,50

Bist

13.078,93

İsrail askeri ordunun ve ölü askerin bilgisayarını çalmış

İsrail'deki Jerusalem Post gazetesi, orduya ait üsten ekipman çalan askerin ayrıca 7 Ekim'deki saldırılarda öldürülen bir askerin bilgisayarını da çaldığını yazdı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2024-01-04 20:13:18

İsrail askeri ordunun ve ölü askerin bilgisayarını çalmış

İsrailli bir askerin orduya ait üsteki konteynerden ekipman ile öldürülen bir askerin bilgisayarını çaldığı bildirildi.

Jerusalem Post gazetesinde yer alan haberde, İsrailli askerin 11 Ekim'de nerede olduğu belirtilmeyen orduya ait üsteki konteynerlerden birine girdiği belirtildi.

Kimliği açıklanmayan askerin konteynerdeki ekipmanı çaldığı ifade edildi. Söz konusu askerin 7 Ekim'deki saldırılarda öldürülen bir başka askerin şahsı bilgisayarını da çaldığı kaydedildi.

Haberde, olayın nasıl ortaya çıkarıldığı veya söz konusu askerin gözaltına alınıp alınmadığı, çalınan ekipmanın türü gibi bilgilere yer verilmedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara