Dolar

44,0407

Euro

51,1752

Altın

7.209,32

Bist

13.078,93

İşçi Partisi lideri Keir Starmer’a Gazze şoku..

İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisi lideri Keir Starmer'a, Gazze'de ateşkes çağrılarını desteklemediği için tepki gösteren bir kişi, 'Filistin'de daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor? İnsanlığınız nerede?' diye sordu.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-12-20 11:46:32

Bu sıra Starmer'ı sorular sormaya sürdüren kişi, barış ve demokrasi istediğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Filistinliler söz konusu olduğunda bunların hiçbirini göremiyoruz. 7 bin çocuk. Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor? 20 bin kişi. Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor? Bu kabul edilemez. İnsanlığınız nerede? İnsanlığınız nerede?"

Trenden indikten sonra istasyondaki bir grubun protestoyla da karşılanan Starmer'ın yanına yaklaşan aynı kişi, bu kez de "Keir Starmer, İsrail'in Gazze'deki soykırımını kolaylaştırıyorsun. Çocukların öldürülmesini durdurun. 7 binden fazla bebeğin katledilmesini durdurun." ifadelerini kullandı.

"Filistin'e özgürlük" ve "Soykırımı durdurun" sloganları atan kişi, Keir Starmer'ı arkasından yürüyerek, "Gazze'de bebeklerin öldürülmesinden siz sorumlusunuz. Gazze'de bebeklerin öldürülmesinden siz sorumlusunuz. Yazıklar olsun size." dedi.

İşçi Partisi lideri Starmer, hem partisinden çok sayıda milletvekili hem de kendi seçmenin Gazze'de ateşkes çağrılarını reddediyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara