ABD Adalet Bakanı Pam Bondi, Jeffrey Epstein davası ve hakkında kamuoyuna açıklanan belgeler hakkında ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi'ne ifade verdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'da seçimlerin ancak ateşkes sağlandıktan sonra yapılabileceğini belirterek, 'Ateşkesi sağlayın, seçimler yapılsın. Yani, bu bir güvenlik meselesi' dedi.
Endonezya, ülkedeki otobanları savaş uçakları için acil durum pistlerine dönüştürme planını devreye alıyor. Otoyolların uygun maliyetli birer 'uçak gemisi' gibi kullanılması hedefleniyor.
ABD Başkanı Donald Trump, soykırım suçlusu Netanyahu ile gerçekleştirdiği İran'a ilişkin görüşme sonrası, 'kesin bir sonuca varılamadı' ifadesini kullandı.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot, ölen pedofili suçlusu Jeffrey Epstein'e ilişkin dosyalarda adı geçen Fransız diplomat Fabrice Aidan hakkında savcılığa resmi bildirim yapıldığını açıkladı.
Soykırımcı, savaş suçlusu Binyamin Netanyahu'nun, İsrail'in 'Gazze Barış Kurulu' üyeliğini imzaladığı bildirildi.