Dolar

43,2628

Euro

50,4129

Altın

6.497,26

Bist

12.747,88

Husiler, askeri üsse saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yemen'in güneyindeki Lahij vilayetinde bulunan Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait Al-Anad Askeri Hava Üssü’ne Husiler tarafından düzenlenen saldırıda 30 kişinin hayatını kaybettiği, 60 kişinin de yaralandığı bildirildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2021-08-29 13:59:45

Husiler, askeri üsse saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yemen'in güneyindeki Lahij vilayetindeki Al-Anad Askeri Hava Üssü'ne füze ve silahlı insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlendi.

Yemenli bir askeri kaynak, saldırının Husiler tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, saldırıda 30 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin yaralandığını aktardı.

Yaralılar Lahij'deki İbn Haldun Hastanesi'ne kaldırılırken, Husilerden şu ana kadar saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin de bulunduğu Al-Anad Askeri Hava Üssü, ülkedeki en büyük askeri üs olarak biliniyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara