$

Dolar

47,3860

Euro

53,8865

£

Sterlin

62,9821

Frank

57,8161

Gram Altın

6.132,8300

Bitcoin

3.003.472

$

Dolar

47,3860

Euro

53,8865

£

Sterlin

62,9821

Frank

57,8161

Gram Altın

6.132,8300

Bitcoin

3.003.472

Dünya

Hamaney: İsrail bir ülke değil terör üssüdür

İran lideri Ali Hamaney, İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlallerini eleştirerek, 'İsrail bir ülke değil, terör üssüdür. O yüzden ona karşı savaşmak herkesin görevidir' dedi.

07.05.2021 - 15:23
hursitakyil
Hamaney: İsrail bir ülke değil terör üssüdür
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İran lideri Ali Hamaney, İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlallerini eleştirerek, "İsrail bir ülke değil, terör üssüdür. O yüzden ona karşı savaşmak herkesin görevidir." dedi.

İran'da Kudüs Günü dolayısıyla televizyondan canlı yayında konuşma yapan Hamaney, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını ve bazı Arap ülkelerinin İsrail ile ilişkilerini normalleştirmesini eleştirdi.

ABD, İngiltere ve İsrail'i "Filistin'in düşmanları" olarak nitelendiren Hamaney, sorunun çözümü için bu güçlere güvenilmemesi gerektiğini ifade etti.

Hamaney, "Siyonistler, Filistin'i ilk günden terörist üssüne çevirdiler. İsrail bir ülke değil, terör üssüdür. O yüzden ona karşı savaşmak herkesin görevidir." ifadelerini kullandı.

İran lideri, Hristiyan ve Müslüman din adamlarına İsrail ile ilişkilerin normalleştirilmesini haram ilan etmeleri çağrısında bulundu.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın