Dolar

43,6024

Euro

51,5860

Altın

6.943,53

Bist

13.521,96

Fransa Başbakanından ‘sarı yelekliler’ açıklaması

Başbakan Edouard Philippe, sarı yeleklilerin 17 Kasım'dan bu yana devam eden ve şiddet olaylarının yaşandığı gösterilerinin ardından düzeni getirmekte kararlı olduklarını belirtti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-25 07:41:50

Fransa Başbakanından ‘sarı yelekliler’ açıklaması

Philippe, cumartesi Paris'te düzenlenen gösteride saldırıya uğrayan polislere yaptığı ziyarette, sarı yeleklilerin eylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gösterilerdeki şiddet olaylarının son bulması gerektiğini ve düzeni getirmekte kararlı olduklarını ifade eden Philippe, gösteride şiddete başvuranlarla barışçıl talepleri olanları ayırt ettiğini söyledi.

"GÖSTERİLER RADİKALLEŞTİ"

Philippe, eylemler devam ettikçe gösterilerin radikalleştiğini kaydetti.

Saldırıya uğrayan 4 polisle görüşerek olayla ilgili bilgi aldığını belirten Philippe, saldırının faillerinin bulunması ve cezalandırılması için çalışmaların hızla devam ettiğini aktardı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Epstein'in suç ortağı pedofili Maxwell'in hücre görüntüleri paylaşıldı

Haber Ara