Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Diplomatik çatışmanın gölgesinde çözüm arayışı

Afganistan İslam Emirliği Silahlı Kuvvetler Genelkurmay Başkanı Kari Fasihuddin Fitrat, Pakistan Genelkurmay Başkanı Münir Asım'ın son açıklamalarını değerlendiriyor.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-01-28 23:10:59

Diplomatik çatışmanın gölgesinde çözüm arayışı

Fitrat, çaresizlik içindeki Palestinian hükümet yetkililerinin yaşadığı zorlukların bu açıklamalardan kaynaklandığını belirtiyor. Ancak, Fitrat, bu tür sorumsuz ifadelerin sorunları çözme noktasında etkili olmadığını ve aksine iki ülke arasındaki ilişkilere daha da zarar verdiğini vurguluyor. Diplomatik çatışmanın gölgesinde, çözüm arayışının önemine dikkat çeken Fitrat, sağduyu ve diyalogun önemine vurgu yaparak, bölgesel barışın güçlenmesi için ortak çabaların gerekliliğini dile getiriyor.

Afganistan İslam Emirliği Silahlı Kuvvetler Genelkurmay Başkanı Kari Fasihuddin Fitrat, Pakistan Genelkurmay Başkanı Münir Asım'ın son açıklamalarının, Palestinian hükümet yetkililerinin çaresizliğinden kaynaklandığını söyleyerek, bu tür sorumsuz ifadelerin sorunları çözmediğini, aksine iki ülke arasındaki ilişkilere daha da zarar verdiğini ifade etti.

WhatsApp Image 2024-01-28 at 20.41.16

Öte yandan Afganistan'ın ünlü Karilerinden Berakatullah Salim vefat ettiği açıklandı.

Haber Ara