Dolar

42,9250

Euro

50,5871

Altın

6.229,49

Bist

11.304,97

'Cenevre'deki toplantı gayri resmi bir toplantıdır'

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Cenevre'deki (Kıbrıs konulu) toplantı gayri resmi bir toplantıdır. Burada yeni bir müzakere başlamıyor.' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-16 19:08:12

'Cenevre'deki toplantı gayri resmi bir toplantıdır'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenliyor.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Cenevre'deki (Kıbrıs konulu) toplantı gayri resmi bir toplantıdır. Burada yeni bir müzakere başlamıyor." dedi.

Çavuşoğlu, "Biz artık federal çözüm için zaman kaybetmeyeceğimizi, yeni fikirlerin, yeni vizyonun görüşülmesi gerektiğine inanıyoruz." diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, KKTC'deki Kur'an kursları kararı hakkında, "Bu karar ideolojik bir karardır. Anayasaya göre ya da hükümlerine göre verilmiş değildir." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

CHP'li Meclis Üyesi bıçaklandı

Haber Ara