Dolar

42,5282

Euro

49,5608

Altın

5.759,38

Bist

11.007,37

Büyük patlamanın ardından Beyrut Limanı'nda bu kez yangın çıktı

Ekonomisi çöküşteki Lübnan'ı mavha sürükleyen Beyrut Limanı'ndaki patlamadan bir ay sonra bu kez bölgedeki petrol ve lastik deposunda büyük bir yangın çıktı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-10 14:12:50

Büyük patlamanın ardından Beyrut Limanı'nda bu kez yangın çıktı

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaklaşık 180 can alan ve çevreyi harabeye çeviren limandaki patlamadan bir ay sonra aynı bölgede yangın çıkması, şehir sakinlerinde panik yarattı.

Beyrutlular "Yüzümüz hiç gülmeyecek mi" diyerek şehri kapkara duman bulutu altında bırakan yangından görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Ölümcül patlamanın etkileri ​hafızalardayken, liman işçilerinin olay yerinden koşarak kaçması da görüntülendi.

​İtfaiye ekipleri gecikmeksizin olay yerine ulaştı ve ilk müdahaleyi yaptı. Yangın söndürme çalışmalarına ordu helikopterleri de katıldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara