Brezilya'nın São Paulo eyaletinde büyük bir facia yaşandı. Üniversite öğrencilerini taşıyan bir otobüs, otoyolda bir kamyonla çarpıştı. Kazada 12 öğrenci hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı. Olay sonrası Sao Paulo'da 3 günlük yas ilan edildi.
KAZANIN YARALARI HASTANEYE KALDIRILDI
Olayın ardından yaralılar hızla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer kazanın nedenlerine ilişkin soruşturmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Sao Paulo Valisi Tarcisio de Freitas trajedinin derin etkilerini vurguladı ve kurbanların ailelerine taziyelerini iletti.
“FRANCA ÜNİVERSİTESİ'NDEN DÖNÜYORLARDI”
Tarcisio de Freitas, açıklamasında, "Franca Üniversitesi'nden dönmekte olan öğrencilerin hayalleri yarıda kaldı. Bu trajediye yol açan nedenlere ilişkin soruşturmaları yakından takip edeceğiz. Kurbanların ailelerine ve dostlarına en içten ve en derin taziyelerimi sunarım" dedi.
EYALETTE YAS İLAN EDİLDİ
São Paulo eyaletinde meydana gelen bu acı olay nedeniyle 3 gün boyunca yas ilan edildi. Toplum, trajedinin etkisini henüz atlatamamışken, arama-kurtarma ekipleri bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.
Yorum Yap