$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.926.506

$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.926.506

Dünya

Bolivya'da korkunç kaza! Otobüs uçuruma düştü

Bolivya'da 800 metrelik uçuruma yuvarlanan otobüste 31 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Dehşet anları tanıkların ifadelerine yansıdı.

18.02.2025 - 14:12
tolgakara
Bolivya'da korkunç kaza! Otobüs uçuruma düştü
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Güney Amerika ülkesi Bolivya'da meydana gelen korkunç kazada, yolcu otobüsünün 800 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu 31 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Petosi kentinden yola çıkan otobüsün Yocalla kasabasında uçuruma düşmesiyle felaket yaşandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

800 METRELİK UÇURUMDA CAN PAZARI

Bolivya'nın Petosi kentinden hareket eden otobüs, Yocalla kasabasında 800 metrelik uçuruma yuvarlandı. 31 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi ise yaralandı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

KAZANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Bolivya polisi, kazanın nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Otobüsün teknik durumu ve şoförün durumu detaylı olarak inceleniyor.

GÖRGÜ TANIĞI: “BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ DUYDUK”

Kazaya tanık olanlar, büyük bir gürültü duyduklarını ve olayın şokunu yaşadıklarını belirtti. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

BOLİVYA'DA SIKÇA KAZA YAŞANIYOR

Bolivya'da dağlık yollar ve riskli güzergâhlar nedeniyle sıkça otobüs kazaları yaşanıyor. Yetkililer, trafik güvenliği konusunda önlemlerin artırılması gerektiğini vurguladı.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın