Dolar

42,8100

Euro

50,1613

Altın

5.951,29

Bist

11.328,78

Batı Şeria'da bir Filistinli, İsrail baskınında öldürüldü

İsrail güçlerinin, Batı Şeria'nın Cenin, Tubas ve Nablus kentlerine düzenlediği baskın ve saldırılarda bir Filistinlinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail güçlerinin gece saatlerinde Cenin'in güneyindeki Kubatiye beldesine düzenlediği baskın sırasında açtığı ateş sonucu bir Filistinli hayatını kaybetti.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-10-22 10:50:39

Batı Şeria'da bir Filistinli, İsrail baskınında öldürüldü

Buna göre, İsrail güçlerinin gece boyunca işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarla eş zamanlı işgal altındaki Batı Şeria'da da Filistinlilerle İsrail askerleri arasında gerilim yaşanıyor.

İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli kentlerine baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, Filistinlileri gözaltına alıyor. Bu baskınlar sırasında çıkan olaylarda çok sayıda Filistinli ölüyor ya da yaralanıyor.

Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında ölen Filistinli sayısı 90'a yükseldi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

ABD, 2 tekneyi daha vurdu: 5 ölü

Haber Ara