Tarihi Brandenburg Kapısı önünde gerçekleşen mitinge yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Göstericiler, Filistinlilere yapılan destek ödemelerine son verilmesini talep ederek, 'İsrail için barış ve güvenlik, teröristlere mali yardıma hayır' yazılı pankartlar açtı.
![]()
Berlin Eyalet Başbakanı Kai Wegner, mitingde yaptığı konuşmada Berlin'in İsrail'in yanında olduğunu vurgulayarak, teröre ve savaşa karşı birlikte durulması gerektiğini belirtti.
![]()
Tarihi Brandenburg Kapısı önünde düzenlenen "İsrail ile dayanışma" mitingine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
![]()
Hamas'ın İsrail'de düzenlediği saldırıları protesto eden göstericiler, Filistinlilere yapılan destek ödemelerine son verilmesini talep etti ve "İsrail için barış ve güvenlik, teröristlere mali yardıma hayır" yazılı pankartlar açtı.