Adını ve soyadını değiştirene bedava telefon
Ukrayna'da perakende zinciri, adını ve soyadını değiştirene bedava iPhone 7 vereceğini açıkladı...

Oluşturma Tarihi: 2016-10-19 03:06:08

Güncelleme Tarihi: 2016-10-19 03:06:08

Ajanslarda yer alan bilgide; Ukrayna'da bir perakende mağaza zinciri, adını ve soyadını değiştirdiğini belgeleyen beş müşterisine bedava iPhone 7 vereceğini açıkladı.

Ukrayna'da ünlü bir perakende zinciri, Apple'ın geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü iPhone 7 için ilginç bir kampanya başlattı. "Sembolik bir fiyata iPhone 7 sahibi olmaya ne dersin?" sloganıyla başlatılan kampanyadan adını 'Ayfon', soyadını 'Sim' olarak değiştirdiğini resmi kimlik kartı göstererek kanıtlayan 5 Ukrayna vatandaşı yararlanabilecek. Ödeyecekleri miktar ise sadece 1 grivna (yaklaşık 10 kuruş).

Ukrayna'da dileyenler 16 yaşından itibaren ad ve soyadlarını değiştirme hakkına sahip. Ülkede isim değişikliği başvurularında bekleme süresi üç ay ve bu süre altı aya kadar çıkabiliyor.