Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

You 3. sezon ne zaman çıkacak? You yeni sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan You, yeni sezon çekimlerine başladı. Haberi alan dizi hayranları şimdiden sabırsızlanmaya başladı. Netflix'ten yayın tarihine ilişkin resmi bir açıklama bekleyen izleyiciler You 3. sezon ne zaman çıkacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki You yeni sezon ne zaman başlayacak? Dizinin yayın tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yayınlanması bekleniyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-04 20:59:09

You 3. sezon ne zaman çıkacak? You yeni sezon ne zaman başlayacak?

ABD merkezli orijinal dizi ve film üreticisi Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan You'da heyecan dorukta. 2. sezonu beklenmedik bir şekilde sonlanan dizinin 3. sezonu dizi hayranları tarafından dört gözle bekleniyor. Milyonlarca hesap üzerinden izlenen dizinin hayranları You 3. sezon ne zaman çıkacak? sorusunu sormaya başladı. You yeni sezon ne zaman başlayacak? Netflix ve dizi yapımcılarından bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. YOU 3. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Netflix'ten You dizisinin 3. sezonunu bekleyenlere güzel bir haber geldi. Netflix You'nun üçüncü sezon çekimlerine start verildiğini açıkladı. Koronavirüs pandemisi nedniyle çekimlerine ara verilen dizi için nihayi yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. Netflix'ten ve dizinin yapımcılarından You hayranlarının içini rahatlatacak bir açıklama şimdilik gelmedi. Dizinin üçüncü sezonunun 2021'in yılının yaz aylarında ya da son bahar aylarında yayınlanması bekleniyor.

Netflix'ten You hayranlarını heyecanlandıran paylaşım... Dizinin başrolü Penn Badgley'nin yer aldığı bir set fotoğrafı Netflix'in sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda ise ""Joe Goldberg'den her zaman en az 6 fit uzakta kalmanızı öneriyoruz" denildi.

you_3.sezon_ne_zaman_çıkacak_yeni_sezon_ne_zaman_başlayacak YOU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

You'nun 2. sezonu 26 Aralık 2019'da yayınlanmıştı. Dizinin 3. sezonu için onay alındı ve çekimlere başlandı. Peki You yeni sezon ne zaman başlayacak? You dizisi 3. sezon yayın tarihine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Yapımcılardan bu yönde bir açıklama gelince detayları haberimize ekleyeceğiz.  YOU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Netflix'te yaınlanan You dizisi psikolojik, gerilim türünde bir dizi. Dizi özgün konusuyla dikkatleri üzerine çekti. You'nun başrolünde Penn Badgley Joe Goldberg rolüne hayat veriyor. Dizide Joe Goldberg aşka tutkulu bir seri katildir. You dizisinde Joe'nun başından geçen maceralar anlatılmaktadır. Dizi Caroline Kepnes'in 2014 yılında yayımlanan romanından uyarlanılarak ekranlara gelmiştir. You dizisinin yönetmenleri Greg Berlanti ve Sera Gamble‘dir.

you_oyuncuları_3.sezon YOU DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

You dizisi yuncu kadrosu ile de dikkatleri çekiyor. Dizinin başrolünde Penn Badgley yer alıyor. İşte You'nun oyuncuları ve oynadıkları roller;

Joe Goldberg – Penn Badgley

Beck – Elizabeth Lail

Paco – Luca Padovan

Ethan – Zach Cherry

Benji – (Lou Taylor Pucci)

Peach – (Shay Mitchell)

you_oyuncuları YOU IMDB PUANU

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan You dizisi IMDB'de yüksek bir puana ulaştı. You'nun IMDB puanı 8.3 ‘tür.

Haber Ara