Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Yargı 28. bölüm full izle | Kanal D Yargı yeni bölüm (28.bölüm) tek parça izle | Youtube Yargı 28 bölüm yayınlandı mı?

Yargı 28. bölüm full izle | Sevilen dizi Yargı'nın yeni bölümü ekranlara geldi. Youtube ya da Puhu TV gibi farklı platformlarda izlemek isteyenler dizinin linkini araştırmaya başladı. Peki ama Yargı 28. bölümde neler oldu? Yargı 28. bölüm tek parça full HD izle...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-04-11 09:37:19

Yargı 28. bölüm full izle | Kanal D Yargı yeni bölüm (28.bölüm) tek parça izle | Youtube Yargı 28 bölüm yayınlandı mı?

Sevilen dizi Yargı'nın yeni bölümü ekranlara geldi. Youtube ya da Puhu TV gibi farklı platformlarda izlemek isteyenler dizinin linkini araştırmaya başladı. Peki ama Yargı 28. bölümde neler oldu? Yargı 28. bölüm tek parça full HD izle... Yargı 28. bölüm full izle

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Yargı'nın yeni bölümü yayınlandı. Son bölüm olan 28. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

YARGI 28. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... Yargı 28. bölümde neler oldu?

Yargı dizisi 28. Bölümde Yekta, Ceylin'i babası Zafer'in öldürüldüğü yere getiriyor! 10 Nisan Pazar günü yayınlanan Yargı'nın 28. yeni bölümünde neler oldu? Yargı 28. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Yargı'nın 28. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı heyecanla beklenen 28. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Yargı 28. Bölümde neler yaşandı? Yargı 28. Bölüm full izle! Yargı dizisi 28. Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!

Ceylin, babasının öldüğü binada şok manzarayla karşılaşıyor!

Ilgaz yakaladığı ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda nihai gerçeğe ulaşmıştır ve bu gerçek onu kahretmiştir. Üstelik bu gerçeğin tam kalbinde olan Ceylin'in psikolojisi harap haldedir ve düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz'a ihtiyacı vardır. Ilgaz bu büyük sırrın bilgisine sahipken sevdiği kadına karşı nasıl bir tutum takınacaktır?

Pars ve Eren ikilisinin gizli yürüttükleri soruşturma gün ışığına çıkmıştır. Ilgaz ile yolları kesiştiğinde tüm parçalar onlar için de usul usul yerine oturmuştur. Şimdi herkesin yüzleşmesi gereken meseleler ortaya çıkmışken, kim nasıl bir tavra bürünecektir?

Hayata sımsıkı tutunmak isteyen Ceylin, hayatında ilk büyük kararlar almıştır. Bu kararlarında Ilgaz'ı en yakınında, gücünü aldığı kaynak olarak gören Ceylin, ortaya çıkabilecek olan gerçeklerden henüz habersizdir. Her şeye rağmen yola devam etmek mümkün olabilecek midir? Youtube Yargı 28 bölüm yayınlandı mı?

Yargı dizisinin 28. bölümü henüz Youtube resmi kanalında yayınlanmadı. Diziyi tek parça izlemek için yukarıdaki linke tıklayınız. Yargı dünyada izleniyor!

Şu ana kadar 'Family Secrets' adıyla Porto Riko, ABD, İspanya, Şili, Mena, İsrail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan'dan yayınlanan dizi şimdi de Yunanistan'da da izlenecek.

Cannes'da gerçekleştirilen MIPTV'de Madd Entertainment tarafından satışı yapılan 'Yargı', burada büyük ilgi görmüştü.

Haber Ara