Dolar

32,5561

Euro

34,8438

Altın

2.432,17

Bist

9.722,09

Yalnız Kurt ne zaman yayınlanacak? Yalnız Kurt hangi kanalda saat kaçta?

Yalnız Kurt ne zaman yayınlanacak? Yalnız Kurt hangi kanalda saat kaçta? Osman Sınav'ın yapımcılığını yaptığı ve isminden dolayı da çok merak edilen Yalnız Kurt dizisinin tanıtımı yapıldı. Osman Sınav'ı yakından takip edenler dizinin hangi gün saat kaçta yayınlanacağı merak ediliyor. ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan dizinin detayları...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-28 21:45:00

Yalnız Kurt ne zaman yayınlanacak? Yalnız Kurt hangi kanalda saat kaçta?

Yalnız Kurt ne zaman yayınlanacak? Yalnız Kurt hangi kanalda saat kaçta? Osman Sınav'ın yapımcılığını yaptığı ve isminden dolayı da çok merak edilen Yalnız Kurt dizisinin tanıtımı yapıldı. Osman Sınav'ı yakından takip edenler dizinin hangi gün saat kaçta yayınlanacağı merak ediliyor. Merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Yalnız Kurt ne zaman yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisinin hangi tarihte yayınlanacağı merak konusu haline gelmişti. Dizi 28 Ocak Cuma günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

Yalnız Kurt dizisi; Türkiyenin yakın tarihinden esinlenilerek Amerikan Barış Gönüllüleri'nin Türkiye'ye gelmesinden sonra yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

"Yetim kurtların hayatında başka yer yoktur!"

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun oturduğu, yapımını Sinagraf'ın, yapımcılığını Osman Sınav'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği dizinin, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor.

Yalnız Kurt hangi kanalda saat kaçta?

Yalnız Kurt dizisi ATV ekranlarında sevenleriyle buluşacak. İzleyicisine cuma günleri sunulacak olan Yalnız Kurt dizisi saat 20.00'da ekrana gelecek. 

Haber Ara