Dolar

32,3860

Euro

35,0550

Altın

2.325,22

Bist

9.114,79

Yalnız Kurt 8.bölüm izle tek parça | ATV Yalnız Kurt yeni bölüm ful HD izle | Yalnız Kurt son bölümde neler oldu?

Yalnız Kurt 8.bölüm izle tek parça | ATV ekranlarında Osman Sınav imzasıyla yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümü sevenleriyle buluştu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yalnız Kurt'un 8. bölüm linkini sizler için derledik. Peki ama Yalnız Kurt'un son bölümünde neler oldu? İşte merak edilen dizi Yalnız Kurt'un 8. bölüm linki ve özeti...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-03-19 14:26:24

Yalnız Kurt 8.bölüm izle tek parça | ATV Yalnız Kurt yeni bölüm ful HD izle | Yalnız Kurt son bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında Osman Sınav imzasıyla yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümü sevenleriyle buluştu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yalnız Kurt'un 8. bölüm linkini sizler için derledik. Peki ama Yalnız Kurt'un son bölümünde neler oldu? İşte merak edilen dizi Yalnız Kurt'un 8. bölüm linki ve özeti... Yalnız Kurt 8.bölüm izle tek parça

Yalnız Kurt dizisinin son bölümü olan 8. bölümü izlemek için linke tıklayın. YALNIZ KURT 8. BÖLÜM LİNKİ...

Yalnız Kurt son bölümde neler oldu?

Altay, tutsak olduğu hapishanede ceza olarak girenin canlı çıkamadığı ölüm çukuruna atılmıştır. Altay'ın ölüm çukuruna atıldığını gören Mira oldukça endişelenir. Nizam ise bu durumdan hoşnut olur. Kendisi için fırsat doğmuştur ve Nazar'ı kurtarmak için planları hazırdır. Altay'ı hapishanede zorlu bir mücadele bekler!

Doğan Rus diplomatla yaptığı anlaşmada sıkıntı yaşar ve onu köşeye sıkıştırmak için B planını devreye sokar. Yetim Kurtlar'dan aldığı istihbarat ile Viking de Rus diplomatın peşine düşer ve ona ulaşmak için Nizam'dan bilgi alır. Viking ve Nizam'ın yaptığı bu gizli görüşmeyi ise izleyip kayda geçen birileri vardır.

Başarılı bir operasyonla Rus diplomatı ele geçiren Viking bu hamlesiyle büyük paralar kazanma umudunda olan Doğan'ın elini boş çıkarır. Doğan, güvenli mekanda sakladığı tutsağını elinden kaçırınca, içerde bir köstebek olduğundan emin olur.

Gündüz, projeye devam edebilmek için titanyum kabloları beklemektedir. Ulvi ise Yıldırım Projesi'nin yapıldığı yeri bulduğundan emin olmak için titanyum kabloları tedarik etmek zorundadır. Fakat bu sandığı kadar kolay olmaz.

Altay ölüm çukurundan kurtulabilecek midir? Nazar, Altay çukurdayken nasıl bir yol izleyecek? Altay'ın Nazar'ı kurtarma operasyonu nasıl devam edecek? Nizam hangi aşamada devreye girecek? Sare, Levent'i öldürmüş olmanın hesabını Viking'e nasıl verecek? Viking ve Nizam'ı izleyen göz kim? Ulvi Paşa titanyum kabloları üzerinden yaptığı hamle ile Yıldırım Projesi'nin yerini bulacak mı? Yalnız Kurt'un Davut'u Cihan Ünal'ın kızı kim?

Yalnız Kurt dizisinde Davut karakterini canlandıran Cihan Ünal'ın Yağmur Ünal, Irmak Ünal adında iki kızı bulunuyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara