Dolar

32,3104

Euro

34,9952

Altın

2.445,51

Bist

10.173,42

Ünlü oyuncu Betül Dinçer “Sana Geliyorum” programına konuştu

Birçok sinema, reklam ve dizi de rol alan oyuncu Betül Dinçer, Tivi 6’daki 'Sana Geliyorum' adlı programa konuk oldu. Sunucu Anıl Budak'ın sorularını yanıtlayan ve oyunculuk kariyeri ve gelecek projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Dinçer’in samimi ve içten yanıtları programa damga vurdu.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-22 17:00:44

Ünlü oyuncu Betül Dinçer “Sana Geliyorum” programına konuştu

Programda Betül Dinçer'in kariyerindeki hızlı ilerleme ele alındı. Birçok reklam projesinde yer aldıktan sonra film ve dizi tekliflerinin ardı ardına geldiğini ifade eden Dinçer, bu durumun kendisini mutlu ettiğini ve oyunculuk kariyerindeki başarısını artırdığını vurguladı.

Yasak Elma dizisi ve yaklaşan "İşaretliler" adlı korku filmi çekimleri üzerine de konuşan güzel oyuncu Dinçer, heyecanını paylaştı. Ayrıca yakında vizyona girecek olan psikolojik gerilim filmi "İki Yüzlü" hakkında da bilgi veren Betül Dinçer, “Bu türde Türkiye'de çok fazla film yapılmadığı için filmin büyük ses getireceğine inanıyorum. Çok fazla emek verdik. Filmin başarısı bizi daha da motive edecek.” dedi.

Dinçer'e kendisini değiştirmek istediği bir özelliğinin olup olmadığı sorulduğunda, oyuncu duygusal ve düşünceli biri olduğunu ve bazen insanların bu özelliklerinden dolayı onu yıprattığını söyledi. Eğer bir şansı olsaydı, daha bencil bir insan olmayı ve kendisini daha çok ön plana çıkararak yaşamayı tercih edeceğini belirtti.

Betül Dinçer'in programdaki açıklamaları, başarılı bir oyuncunun kariyerindeki ilerlemesini ve gelecek projelerini değerlendirdiğini gösteriyor. Güzel oyuncunun samimiyeti ve içtenliği, izleyicilerin ilgisini çekecek ve onunla bağ kurmalarını sağlayacak niteliklere sahip. Dinçer'in kariyerindeki başarılarının yanı sıra gelecek projeleriyle de dikkat çekeceği ve izleyicilerin merakını artıracağı görülüyor.

Haber Ara