Dolar

32,2934

Euro

34,6952

Altın

2.410,17

Bist

10.045,74

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak? The Witcher yeni sezon başlayacak mı?

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix'te yayınlanmaya başlandığı günden bu yana milyonlarca izleyici tarafından izlenen The Witcher'ın 2. sezonu merakla bekleniyor. Başrolünde İngiliz aktör Henry Cavill'in oynadığı The Witcher dizisi başlayacak mı? Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan The Witcher'ın 2. sezonunda canavar avcısı Rivyalı Geralt'ı neler bekliyor? The Witcher 2. sezon yayınlanacağı tarih belli oldu mu?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-20 19:34:29

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak? The Witcher yeni sezon başlayacak mı?

Orijinal içerik üreticisi Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında olan The Witcher'ın 2. sezon çıkış tarihi dizi tutkunları tarafından yakından takip edilşiyor. Dizi platformun en merak edilen yapımlarından biri olmayı kısa sürede başardı.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin romanından uyarlanan dizi, Netflix'te milyonlarca hesap üzerinden izlenerek en çok izlenen diziler arasında adını yazdırdı. 2. sezon onayı alan dizinin yeni sezon çekimlerine Şubat 2020'de başlandığı açıklanmıştı. Ancak pandemi nedeniyle dizinin çekimlerinde aksama yaşandığı belirtildi. Aylardır 2. sezonun çıkmasını bekleyen dizi hayranları The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak? diye araştırmaya başladı. Peki The Witcher yeni sezon başlayacak mı? The Witcher 2. sezon çıkış  tarihine ilişkin detaylar haberimizde olacak...

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak?

The Witcher 2. sezonu yapımcılardan onay almıştı. Dizinin 2. sezon çekimlerine 2020 yılının Şubat ayında başlandı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle dizi çekimler yarım kaldı. Salgının şokunun atlatılması üzerine The Witcher 2. sezon çekimlerine tekrar başlandı. The Witcher 2. sezon çıkış tarihine ilişkin yapımcılardan henüz net bir açıklama yapılmadı ancak dizinin 2. sezonunun 2021'in son çeyreğinde Netflix ekranlarında olacağı tahmin ediliyor. Dizinin ilk sezonu ile ikinci sezonu arasında bu kadar süre olmasının tek nedeni araya giren koronavirüs pandemisi. 

The Witcher yeni sezon başlayacak mı?

Dizinin 2. sezonunun yakın zamanda başlanacağı henüz düşünülmüyor. Dizi için ön görülen tarih 2021'in son çeyreği. Ancak yayıncılar ve yapımcılar dizinin yayın tarihini biraz daha erkene almak için uğraşabilirler. 

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak The Witcher yeni sezon başlayacak mı (1)

The Witcher 1. sezon özeti

The Witcher 1. sezonu kısa bir şekilde şöyle özetlenebilir: Doğaüstü güçlere sahip yaratık avcısı kahramanımız Rivialı Geralt (Henry Cavill) güçlü ve etkileyici bir büyücü olan Yennefer ve prenses Ciri'nin hikayesini izlediğimiz bu sezonun zaman çizelgesi alışık olduğumuzdan biraz farklı ancak nihayetinde bu karakterlerin yolları kesişiyor. The Witcher dizisi 1. sezonu toplamda sekiz bölümden oluşuyordu.

The Witcher 2. sezonda neler olacak?

Rivialı Geralt ile büyüvü Yennefer arasında başlayan duygusal yakınlaşmanın nereye varacağı da 2. sezonda merak edilen konular arasında. Daha çok karanlık ve tehlikelerle dolu The Witcher evrenini ve karakterlerin hikayelerini bize anlatan ilk sezonun sonunda Geralt ile Ciri'nin yollarının kesişmesi, ikinci sezonda bizi bekleyen olaylara da göz kırpıyor.

The Witcher serisi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlandı ve izlediğimiz ilk sezon da serinin ikinci kitabı olan The Last Wish'in hikayesine dayanıyor. The Last Wish, yayınlanan ikinci kitap olsa da kronolojik olarak ilk sırada yer alıyor.

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak The Witcher yeni sezon başlayacak mı

Rivialı Geralt (Henry Cavill) kimdir?

İngiliz aktör Henry William Dalgliesh Cavill 5 Mayıs 1983 tarihinde dünyaya geldi.

Monte Kristo Kontu, Yıldız Tozu filmlerinde rol alana Cavill; 2007'den 2010' a kadar 1.Suffolk Dükü Charles Brandon'ı bir Showtime dizisi olan The Tudors'da canlandırmıştır.

2012 yapımı Zack Synder'in yönettiği Man of Steel ve Batman v Superman filmlerinde Superman karakterini canlandırdı.

2015 yapımı Guy Ritchie yönetmen koltuğunda oturduğu Kod adı: U.N.C.L.E filminde Napoleon Solo karakterini canlandırdı.

The Witcher adlı dizide Riviyalı Geralt rolünü canlandırmaktadır ayrıca Enola Holmes adlı filmde Sherlock Holmes rolünü canlandırmıştır.

The Witcher oyuncuları kimler?

Henry Cavill (Geralt of Rivia)

Freya Allan (Prenses Ciri)

Anya Chalotra (Yennefer)

Jodhi May (Kraliçe Calanthe)

Björn Hlynur Haraldsson (Eist)

Adam Levy (Mousesack)

MyAnna Buring (Tissaia de Vries)

Mimi Ndiweni (Fringilla Vigo)

Therica Wilson-Read (Sabrina Glevissig)

Emma Appleton (Prenses Renfri)

Eamon Farren (Cahir)

Joey Batey (Jaskier)

Lars Mikkelsen (Stregobor)

Royce Pierreson (Istredd)

Maciej Musiał (Lazlo)

Wilson Radjou-Pujalte (Dara)

Anna Shaffer (Triss Merigold) 

The Witcher 2 sezon ne zaman vizyona girecek?
 





2. Sezonun Yayın Tarihi: 17 Aralık. Henry Cavill; canavar, büyü ve kader konulu dizinin başrolünde. Andrzej Sapkowski'nin fantastik kitaplarından uyarlandı.
 


Witcher Netflix 2 sezon ne zaman?










 


Dizinin 2. sezpn çekimleri devam ederken Netflix'ten beklenen açıklama geldi ve The Witcher 2. sezonun 17 Aralık 2021'de yayınlanacağı açıklandı...
 


The Witcher 2 sezon nereden izlenir?
 





Dizinin 2sezonu yakın zamanda Netflix'te olacak.
 


Barbarians 2 sezon olacak mı?










 


Alman yapımı Barbarians, Netflix yöneticileri tarafından 2sezon onayını aldı.

The Witcher 2. sezon ne zaman çıkacak The Witcher yeni sezon başlayacak mı (2)

Haber Ara