Dolar

32,3944

Euro

34,6217

Altın

2.394,61

Bist

10.045,74

Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisinin büyük oyuncu kadrosu

Teşkilat Dizisi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı ve en sık arananlar listesine adını yazdırdı. En çok oyuncu kadrosu merak edilen 'Teşkilat' Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. Peki ama Teşkilat dizisi başrollerinde kimler var? Teşkilat dizisinde kim oynuyor? Teşkilat dizisi resmi instagram, facebook, twitter ve youtube kanallarına nasıl ulaşırım? İşte merak edilen dizinin detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-27 10:46:44

Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisinin büyük oyuncu kadrosu

Teşkilat dizisi oyuncular sosyal medyadan geri sayıma başladı. Twitter, facebook, instagram ve youtube'da adından sıkça söz ettiren Teşkilat Dizisi merakla yayınlanacağı günü bekliyor. İşte Teşkilat dizisi oyuncuları, konusu ve dizinin çekildiği alan ile ilgili detaylı bilgiler...

Teşkilat Dizisi Oyuncuları

Teşkilat dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

Teşkilat Dizisinin Konusu Ne?

Teşkilat dizisinin konusu ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının' mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.

Teşkilat Dizisi Nerede Çekiliyor?

Teşkilat dizisinin çekildiği alan için TRT "Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde “kötü adamların” kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak." şeklind bir açıklamada bulundu.

Haber Ara