Dolar

32,2581

Euro

34,7764

Altın

2.412,81

Bist

10.267,09

Survivor 2021'de kim diskalifiye oldu? Cemal Hünal'dan sonra kim diskalifiye oldu?

Survivor yarışmasında bu sene de iddialı olan isimler birinci olmak için yarışıyor. Özellikle geçen yıl verilen şansı değerlendiremediğini düşünen ve tekrar yarışmaya katılan Meryem Kasap ilgi odağı oldu. Peki ama Cemal Hünal'ın sağlık durumundan sonra kim diskalifiye oldu? En son adadan kim ayrıldı? Survivor 2021 son bölüm diskalifiye haberi..

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-25 09:51:39

Survivor 2021'de kim diskalifiye oldu? Cemal Hünal'dan sonra kim diskalifiye oldu?

Survivor 2021 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Meryem Kasap, Cemal Hünal gibi sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye edildi. Geçen yıl da survivora katılan yarışmacı, aynı sebeplerden dolayı adadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Meryem Kasap Neden Diskalifiye Oldu?

Geçen yıl da yarışmaya katılan Meryem Kasap, dizinden sakatlandığı için oyunlara katılamıyordu. Acun Ilıcalı konuyla ilgili ekran başında; "Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla tekrar konuştum. Geçen sefer sakatlanmayan dizinde problem var. Doktorumuza 'Bizim için değerli bir yarışmacı, iyileşmesini bekleyebiliriz' dedim. 2 gündür bunun konuşmasını yapıyorum. Ancak bu sabah Metin Kuş'tan aldığım rapora göre Meryem'in Survivor'a devam etme şansın yok. Geçen sene Meryem'i aynı sakatlıktan dolayı kaybettik. Operasyon gerektiği için yüzde 5 gibi bir ihtimal bile bulunmuyor. Maalesef dizinden yeniden ameliyat olman gerekiyor. Cemal'i kaybettik şimdi de çok değerli bir yarışmacımızı, bana göre final adaylarından birisini bugün kaybetmiş durumdayız." açıklamasında bulundu.

Haber Ara