Dolar

32,3588

Euro

34,7712

Altın

2.411,27

Bist

10.115,75

Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle | HD kesintisiz tek parça

Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle | Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Seni Çok Bekledim dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı. Seni Çok Bekledim 3. bölümünü kaçıranlar internetten Seni Çok Bekledim 3. bölüm izlemenin yolunu arıyor. Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle me nereden yapılır? HD, kesintisiz Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle. Tek parça Seni Çok Bekledim 3. bölüm izleme bağlantısı haberimizde olacak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-13 18:10:47

Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle | HD kesintisiz tek parça

Özcan Deniz'in Kadrir dolü ile ve İrem Helvacıoğlu'nun Ayliz karakteri ile başrollerini paylaştığı Star Tv'nini sevilen dizisi Seni Çok Bekledim'in 3. bölümü 12 Şubat Cuma akşamı yayınlandı. Dizinin 3. bölümü yine heyecanlı bir şekilde sona erdi. Dizinin son bölümünü kaçıranlar internetten Seni Çok Bekledim 3. bölüm izeleme nasıl yapılır diye sorgılamaya başladı. Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle me linki haberinmizin devamında. HD, tek parça, kesintisiz Seni Çok Bekledim 3. bölüm izlemek için öncelikle Star TV'nin sitesine gitmek gerekiyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 3.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seni Çok Bekledim dizisinin 2. bölümü yine izleyicisini ekran başına kilitledi. Kadir ile Ayliz arasında yaşanan duygusal yakınlaşma devam edecek mi? Yoksa Ayliz hislerinden dolayı korkup tekrar geri adım mı atacak? Ayliz'in gerçek babası ortaya çıkacak mı? Ayliz ile Kadir'in hayatı yine bir noktada kesişecek mi? Tüm bu soruların yanıtı merak eden dizi hayranları 3. bölümü izlemenin yolunu arıyor. Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle bağlantısı aşağıda. SENİ ÇOK BEKLEDİM 3. BÖLÜM İZLE | TIKLAYIN

Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle (2)

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU

Seni Çok Beklemdim oyuncu kadrosuyşa izleyicilerden tam not aldı. Diziyi merak edenler de Seni Çok Beklemdim'in konusu nedir? diye araştırmaya başladı. Dizide Özcan Deniz, iş adamı ‘Kadir' karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ‘Ayliz' karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.Kadir ve Ayliz'in birbirlerinin hayatına bir anda girmesini konu alan dizide aşk mucizelerine de tanıklık edeceksiniz.

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEREDE ÇEKİLDİ

Seni Çok Bekledim dizi Erzincan depreminden zarar gören bir aileyi anlatıyor. Yani dizinin ilk bölümleri Erzincan'da geçiyor. Dizinin diğer bölümleri İstanbul'da çekiliyor. Dizinin bazı bölümlerinde Katar'ın başkenti Doha'da çekinler gerçekleştirildi

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCU KADROSU

Özcan Deniz- Kadir
İrem Helvacıoğlu- Ayliz
Caner Şahin- Selahattin
Nihan Büyükağaç- Sibel
İlhan Şen- Erol
Mustafa Uğurlu- Cemal
Yıldız Kültür
Ali İpin- Osman
Durul Bazan- İsmet
Sibel Şişman- Şebnem
Lila Gürmen-Mihre
Türkü Turan
Şehsuvar Aktaş
Selen Domaç
Hakan Ummak
Damla Makar
Gürkan Güzeyhuz
Mehmet Ulay
Ziver Armağan Açıl

Haber Ara