Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Şahane Hayatım 16 bölüm izle

Fox TV'nin yerini alan Now TV, büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Şahane Hayatım dizisi de merakla takip edilen dizilerin başında yer alıyor. Peki ama dizinin son bölümünde neler yaşandı? Şahane Hayatım 16.bölümde neler oldu, dizinin yeni bölümü nereden izlenir? İşte merak edilen dizinin 16. bölüm izleme ekranı ve detayları...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-02-22 13:44:46

Şahane Hayatım 16 bölüm izle

Şahane Hayatım yeni bölümde neler oldu?

Now TV'nin en sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Şahane Hayatım'ın yeni bölümünde nefesler tutuldu. Şebnem'in hastaneye yatırılmışı gündeme düştü. Kamuoyu bu haberle çalkalanırken Mesut, Şebnem'i bu durumdan kurtarmak için harekete geçti. Onur ve Aysel arasındaki gerilim Demir'in eve gelmesi ile arttı. Öte yandan beklenmeyen bir misafirin gelişi Melisa için işleri zorlaştırdı. İntikam planını devreye sokan Şebnem ise hastaneye kapatılmasının bedelini ödetmek için kararlı. Diğer tarafta Niyazi cinayetini öğrenen Onur ise Şebnem'i köşeye sıkıştırmaya başlar. Bütün bu olayların ışığında Şebnem büyük bir yol ayrımının eşiğine gelir.

 

Şahane Hayatım 16. bölüm izle

Şahane hayatım dizisinin 16. bölümünü nowtv.com.tr adresini ziyaret edilerek bölümler kısmınından tek parça halinde izleyebilirsiniz. Dizinin tek parça 16. bölüm partı YouTube üzerinden iki hafta sonra yayınlanmakta.

Şahane Hayatım Şebnem kimdir?

Şahane Hayatım dizisinde Şebnem karakterini Hilal Altunbilek canlandırıyor. Bir önceki rolünde de tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu, Şebnem karakteriyle de merak uyandırdı.

Şebnem; cemiyet hayatından parmakla gösterilen, rüya gibi bir eve, ideallerinin de ötesinde bir eşe ve harika iki çocuğa sahip olan bir kadın. Ayrıcalıklı hayatın tüm olanaklarını sonuna kadar yaşayan bu genç kadın, şansız başladığı hayatı, kendine göre eyüp etmeyi başarmış "herkes sana haydut diyorsa belki de haydut olmalısın" mottosuyla en dipten zirveye yerleşmiş hırslı biridir.

Hilal Altunbilek hakkında

Hilal Altunbilek ilkokuldan itibaren tiyatroyla ilgilendi. 2009 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Actor Studio'da eğitim almış bir oyuncudur. Ayrıca Çağdaş drama topluluğunda Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Haber Ara